Om AHA-Design

Jeg er en passioneret, kreativ sjæl der fra barnsben har interesseret mig for syning, strikning, brodering, tilskæring, keramik og smykker. Min inspiration kan 

komme fra hvad som helst, og det sker mange gange ud af den blå luft. Mine tanker kredser hele tiden omkring nye ideer og nye projekter, og det giver mig stor tilfredsstillelse at lave kreative og unikke ting. Man kan sige, at jeg har favnet bredt, men jeg har den opfattelse, at det netop gør mine produkter unikke.

Jeg har beskæftiget mig med kreative ting og brugt min fantasi, lige så længe jeg husker. Jeg lærte at sy, strikke og brodere i en tidlig alder. Senere blev det til porcelænsmaling i familiens skød. Som 13-14 årig begyndte jeg at sy mit eget tøj med min mor som læremester og jeg lærte tilskæring på brevkursus. Jeg har taget adskillige kurser på forskellige skoler i både syning og tilskæring. Bl.a. gik jeg i 2-3 år til tilskæring på Københavns Tilskærerakademi. For at dygtiggøre mig yderligere, meldte jeg mig til skrædderi på Teknisk Skole i Ishøj, hvor jeg tog specialefaget corsage.

På et tidspunkt blev jeg også grebet af fremstillingen af keramik og holdt af at forme leret, så resultatet fremstod fantasifuldt og unikt. I de senere år er jeg blevet bidt af endnu flere ting såsom fletning af papirs tasker, brodering af samersmykker og fremstilling af sølvsmykker, og jeg går jævnligt til undervisning i guld- og sølvsmedeteknikker for at dygtiggøre mig.

Har du spørgsmål, så skriv til mig på: annelise(at)aarosiin.dk eller ring: +45 22 84 09 99